O nama

Tvrtka ILIGSOFT d.o.o. na području informatike djeluje od 1995. godine. Samom pojavom internet jedan segment svog poslovanja usmjerila je i na razvoj internet stranica, CMS-ova, internet trgovina, web prezentacija, … Za svoj rad u tom segmentu osvojili smo i neke prestižne nagrade, a ovom stranicom želimo na jednom centralnom mjestu prikupiti i ocjeniti velik broj web stranica iz Hrvatske. Nadamo se da ćemo u tome uspjeti i postati centralno mjesto u Hrvatskoj na koje će korisnici odlaziti da pogledaju koja je stranica u trendu, a koja nije, te da će svojim nominacijama pomoći u radu i održavanju ove stranice. Ocjene posjetitelja samo su mali dio segmenta ocjenjivanja, jer cjelokupno ocjenjivanje radi cijeli tim stručnjaka iz određenih djelatnosti.
Stoga, pozivamo Vas da što ćešće posjetite ovu stranicu i glasate za nove stranice, ali i pregledate nove nominirane stranice.
S poštovanjem
ILIGSOFT team
U flash “knjizi” ispod možete vidjeti neke naše radove i “prelistati” ih. Ako mislite da naši radovi zadovoljavaju i Vaše kriterije, a imate potrebe za izdradom internet stranica, internet trgovine ili prezentiranja Vas ili Vaše tvrtke na internetu, slobodno nas kontaktirajte.
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0 (from 0 votes)
Be Sociable, Share!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *